Historie

De historie van aannemersbedrijf van der Donk

Aannemersbedrijf van der Donk is in 1962 begonnen in Den Bosch als een eenmanszaak, opgericht door H. van der Donk, mijn vader. Mijn naam is Paul van der Donk, de huidige eigenaar van Aannemersbedrijf van der Donk. Na het behalen van mijn LTS bouwkunde diploma heb ik in vier jaar door middel van werken en leren de diploma's aspirant gezel en gezel metselaar behaald. Hierna ben ik gaan werken bij een aannemersbedrijf, dit heb ik 4 jaar gedaan. Terwijl ik hier werkte heb ik ook het aannemersdiploma behaald.

20 jaar geleden heb ik het bedrijf overgenomen van mijn vader. Dit doe ik nog steeds met veel plezier en trots. We hebben al veel mensen geholpen In de 25 jaar heb ik grote en kleine projecten mogen realiseren. Ik werk met alleen maar vakbekwame mensen en ben zelf altijd het contactpersoon.

Wij vinden persoonlijk contact zeer belangrijk. Een team van enthousiaste vakbekwame en gemotiveerde mensen staan voor u klaar om aan uw vraag te voldoen. Om het voor iedereen makkelijk te maken heeft de opdrachtgever tijdens het hele bouwproject maar 1 vaste contactpersoon, waar altijd op gerekent kan worden. Dit zorgt ervoor dat uw (ver)bouwplannen ook zoals uw wensen verlopen en u precies die renovatie, aanbouw, dakkapel, badkamer, huiskamer die u in gedachte had.

Wat verstaan wij onder verbouwingen?

Enkele voorbeelden van (ver)bouw werkzaamheden die aannemersbedrijf van der Donk kan realiseren: een verdieping op het huis, het plaatsen van een dakkapel, uw badkamer/huiskamer anders indelen in uw woning of bijvoorbeeld een aanbouw aan het huis (denkt u hieraan aan een serre of een tuinhuis).

Informatie omtrent het onderwerp bouw en verbouwen vindt u eenvoudig op bouwformatie.nl

 

Bouwbedrijf /aannemersbedrijf van der Donk

Paul van der Donk, Eigenaar bouwbedrijf van der Donk

Per project zal ik altijd goed uitleggen wat de bouw & garantie in gaat houden,
zodat onduidelijkheden voorkomen worden.

Wij zijn er voor u om samen met u uw (ver)bouwplannen mogelijk te maken.